FAIL (the browser should render some flash content, not this).Sediu:
Str.Iasomiei, nr.14
Farcaşa, 437155
Maramureş, România

Punct de lucru:
Str. Iasomiei, nr.5
Baia Mare, 430322
Maramures, România

Numere de telefon:
Tel.  : 0040-262-266.030
Tel.  : 0040-262-266.020
Fax.  : 0040-262-266.030
Mob. : 0040-722-393.728
Mob. : 0040-723-193.224

E-mail:
office@trucksped.ro

 

 

Servicii

Sc Truck Sped SRL oferă clienţilor săi o serie variată de servicii:
1. Transport intern şi internaţional de mărfuri;
2. Transport intern de persoane;
3. Extragerea, prelucrarea şi transportul agregatelor de balastieră;
4. Lucrări de terasament;
5. Salubrizare

1. Transport mărfuri

S.C. Truck Sped S.R.L. este o companie specializată în transportul intern şi internaţional de mărfuri generale, ADR si textile, înfiinţată în anul 1993, cu sediul în localitatea Fărcaşa din judeţul Maramureş. Firma noastră este membra a ARTRI (Asociaţia Romana pentru Transporturi Rutiere Internaţionale), asociaţia reprezentativă pentru transportatorii rutieri internaţionali din România. 
Societatea noastră deţine un parc auto modern, având în dotare 13 autocamioane de 22 tone, din cunoscutele mărci MAN, autocamioane cu care efectuam cu profesionalism transporturi interne si externe, pe tot teritoriul României si al Europei.
Toate autocamioanele au in dotare sisteme de telecomunicaţie mobila pentru a putea fi asigurata buna desfăşurare a transportului si pentru o monitorizare exactă a camionului.
Camioanele sunt asigurate Full Casco la Societatea Alliaz Tiriac Asigurari SA, iar asigurarea CMR este intre 100.000 USD - 200.000 USD pentru fiecare camion in caz de avarie, accident sau deteriorarea mărfii din alte cauze.
Relaţiile pe care efectuam transporturi sunt următoarele: Ungaria - Austria - Slovacia - Cehia - Germania - Franta - Olanda - Belgia - Benelux - Elvetia - Republica Moldova, exceptând Ucraina, Bulgaria, Italia, Spania si Anglia.
Preturile practicate pentru fiecare transport se stabilesc prin contact direct cu personalul autorizat al firmei, in funcţie de datele specifice ale fiecărei comenzi.

2. Transport intern de persoane
Din anul 2002 societatea noastră se bucura de o frumoasă colaborare cu firma Moeller, din Comuna Fărcaşa, pentru care asigura transportul angajaţilor, cu autobuzele aparţinând societăţii SC Truck Sped.
Astfel societatea noastră deţine un număr de 11 autobuze mărcile Scania, Man Icarus şi Pegaso.
Firma noastră deţine o hala modernă, bine dotată, în care angajaţii noştri specializaţi, pot efectua reparaţiile şi întreţinerea tuturor tipurilor de maşini, din parcul propriu şi din cel al terţilor.

3. Extragerea, prelucrarea si transportul agregatelor de balastiera

In dorinţa de a oferi noi servicii clienţilor săi, SC Truck Sped a luat în concesiune balastiera din comuna Fărcaşa, începând o activitate de exploatare a agregatelor naturale de balastieră din albia Raului Somes in vederea comercializării acestora.
SC Truck Sped va poate pune la dispoziţie nisip, pietriş si balast.
Noi asigurăm exploatarea agregatelor de balastieră cu utilaje proprii: - excavatoare, buldozere si încărcătoare frontale.

Transportul produselor de balastieră este realizat cu autobasculantele din dotare.
De asemenea, firma noastră se ocupă şi cu producerea şi transportul de beton, având o staţie de betoane performanta si 5 cife cu care se poate transporta betonul.
De menţionat este ca in locurile greu accesibile noi deţinem o pompa de betoane Sermac, aceasta autospecială putând urca betonul în locuri înalte sau locuri greu accesibile.


4. Lucrări de terasament

O altă activitate importantă a societăţii este executarea lucrărilor de terasament. Astfel, firma deţine 12 utilaje speciale (buldozere, excavatoare, autogreder, vibrocompactoare) cu ajutorul cărora execută o serie de lucrări de terasament.

 

5. Salubrizare

De asemenea societatea noastră întreţine curăţenia în întreaga comună Fărcaşa (Sîrbi, Tămaia, Buzeşti). Firma dispune de 2 maşini speciale de colectare a gunoiului, 1200 tomberoane si personal specializat angajat în asigurarea acestor servicii.


Despre | Servicii | LucrĂri | Parteneri | Contact

design: mixad.ro